Gulvbehandling

Kvikk Service Namsos utfører gulvbehandling for bedrifter, private og offentlige bygg i Namdalen. Gulvbehandling er en viktig del av renholdet og bør utføres med jevne mellomrom. Vi har utstyr og kompetanse for å behandle alle typer gulv.

Viktig med jevnlig gulvbehandling

Gulv er vanligvis det som får mest belastning og slitasje. Det nordiske klimaet er også med på å gi gulv en tøff påkjenning gjennom de forskjellige årstidene. På grunn av eksponering for salt, vann, kulde og varme bør gulvene behandles jevnlig. Utsetter man gulvbehandling for lenge kan det fort bli dyrt, og kostnadene kan bli mangedoblet.

Hva inneholder gulvbehandling

Vi tilbyr behandling av alle typer gulv for bedrifter og offentlige bygg. Dette inkluderer polering, oppskuring, boning, rensing, sliping. Vi anbefaler at gulvbehandling utføres jevnlig da et godt og riktig vedlikeholdt gulv fører til bedre sliteevne og lengre levetid.

Gulvbehandling tilpasset ditt behov

Vi i Kvikk Service Namsos ønsker alltid å samarbeide med kunden for den beste løsningen. Vi kommer gjerne på befaring for å finne ut av deres behov og gi dere den rette rådgivningen når det kommer til valg av gulvbehandling og hyppighet.
Gulvbehandling kan også gjøres sammen med Hovedrengjøring. Sammen kommer vi frem til en passende løsning.