Møbel & Tepperens

Støvsuging av tepper er en viktig del av det regelmessige renholdet. I tillegg bør man utføre en dypere tepperens årlig for å fjerne skitt og bakterier som ikke forsvinner ved støvsuging. Kvikk Service Namsos leverer tepperens til både bedrifter og offentlige bygg i Namdalen.

Jevnlig møbel & tepperens gir bedre inneklima

Teppebelagte gulv og møbler er en samleplass for bakterier, støv, partikler og allergener som for eksempel pollen og dyreflass. De suger også til seg kjemiske stoffer som kan gi vond lukt i rommet. Derfor er jevnlig støvsuging og tepperens nødvendig for å forhindre at det gror uønskede mikroorganismer i teppet som over tid vil gi dårligere inneklima på arbeidsplassen. Sørger du for hyppig støvsuging av teppet vil det også forlenge levetiden. Kvikk Service Namsos tilbyr støvsuging i vår avtale om Daglig Renhold.

Hvorfor tepperens fra Kvikk Service Namsos

Kvikk Service Namsos har profesjonalitet og miljø i fokus. Vi bruker moderne og elektriske maskiner som effektivt fjerner skitt og smuss på alle typer tekstiler. I tillegg setter vi god kommunikasjon med kunden svært høyt, og sørger alltid for å finne den beste løsningen basert på ditt behov, enten du trenger grundig tepperens en gang i året, eller oftere.

Velger du tepperens fra Kvikk Service Namsos får du blant disse fordelene: profesjonell renholder, tett oppfølging av kontaktperson, miljømerkede renholdsmidler, kort responstid ved henvendelser og personlig rådgivning.